top of page

TRENINGSDAGBOK UKE 27

Leste ett spørsmål på morgenkvisten her om jeg alltid har trent. Og det har jeg. Iallefall nesten. Det jeg derimot ikke alltid har, er å like å trene, eller å trene smart.

Har forsatt ikke lagt fra meg almanakken (må jo dokumentere sist uke også før jeg er up to date!) så jeg sitter her å mimrer litt tilbake på min treningsbakrunn. Jeg har jo tross alt notert øktene mine i over 7 år! 6-7 år tilbake i tid var jeg jo sammen med Ian, så jeg hadde nok begynt å trene litt styrke, men den ekte treningsgleden var absolutt ikke der. Jeg trente nok mest for å lette min egen samvittighet, fordi det var “bra å trene liksom”, og det ble aaaaltfor mye cardio. Jeg la nok ned like mye (om ikke mer) tid til trening da, men fikk ikke i nærheten av de resultatene jeg har idag.

Så, styrketrenig FTW! 😉 (. . .en bra ting kan vel aldri sies for ofte, eller hur?)

Uansett, som nevnt, en uke til tilbake i tid med treningsdagbok før jeg er på nåværende uke. Som dere får se var den siste uken i Norge også preget av sporadisk trening. Menmen, gjort er gjort og nå er det andre boller 😉

Mandag 2. juli Treningsfri

Tirsdag 3. juli Ca 1.6 mil jogg med Marie (ca 1 t & 25 min)

Onsdag 4. juli A1: Markløft 3 x 8 stk @ 90 kg A2: Militær press 3 x 8 stk @ 30 kg B1: Knebøy 3 x 8 stk @ 65 kg B2: Nøytralt pullup 3 x 8 stk C1: Bulgarsk splitt 3 x 8 stk @ 45 kg C2: 1-arms kabel nedtrekk 3 x 16 + 8 reps (ff)

Torsdag 5. juli Treningsfri

Fredag 6. juli 1 t & 20 min jogg i Sognsvann

Lørdag 7. juli Treningsfri

Søndag 8. Juli Trening på Olympiatoppen Frivendinger, chins og armhevinger

. . .også kjent som “slap-in-the-face-økten”. Her fikk jeg nemlig bekreftet hvor viktig det er å holde igang treningen dersom man ikke har lyst til å miste styrke. Teknikken var dårlig på frivendingene, og chinsene med vekt var så tunge at det var tragisk. Det var nære på at jeg begynte å grine i skuffelse over meg selv! Men ellers var det ganske kult å trene på Olympiatoppen:

Og med dette erklærer jeg perioden med dårlig trening for over 😀 ååååååh, så bra det kjennes!

Later 🙂

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page