top of page

Thailand here we come!!!

Tror dere ikke at den superathleten av en mann jeg har vant hele greia idag! Flytur og 4 netter opphold for 2 personer- thank you very much! Fy søren så stolt og glad jeg er!!! My man rocks! 🙂


disse to blir snart å finne i Thailandlucky me 😉


Av totalt 5 økter de to siste dagene vant Ian 4- den økten han ikke klarte vinne på vant jeg 😉

Dagen idag startet med en strenght ladder eller styrkestige på godt norsk. Vi skulle da gjøre en frivending etterfulgt av press over hodet med 200 m løping mellom hver frivending. For hver runde økte man vekten med 10 kg og det var om å gjør å komme så langt opp på “stigen” som mulig i løpet av 12 minutter.

Jeg kom ikke lenger enn til 60 kg. På 70 kg stanga fikk jeg klemt inn en ny personlig rekord ettersom jeg aldri før har frivendt så mye, men jeg fikk ikke stanga over hodet etterpå, og dermed ble det ingen poeng.


frivending og støt..og 200 m løping (les: lett jogg)60 kg på vei oppog den fikk jeg jammen over hodet! Ny personlig rekord det også jo!70 kg kom hit men ikke lenger..


Jeg lå på delt 4. plass etter denne økten. Ian knuste hele gjengen med gooood margin 🙂 Dagens andre økt var som følger:

50 burpees 40 KB swings (16 kg) 30 box jump 20 pushup 10 overhead squat (30 kg) lett! 😉

Jeg grudde meg ganske mye på forhånd til denne økten siden både burpees og swings er øvelser som jeg ikke har spesielt bra teknikk på, men takket være en FANTASTISK heiagjeng kjørte jeg på hele veien- unbroken FTW! 🙂 Det holdt til en andreplass, for han der Ian slo jo min tid med ca 50 sekund!


burpees


Når vi endelig kom til finalen skal jeg ærlig innrømme at jeg ikke hadde særlig mye futt igjen i kroppen. Og det gikk jo så som så med resultatet for min del, men det var jo ikke så farlig når man deler seng med superman! Anyways, finalen var:

5 runder av: 1 muscle up (de som ikke kunne gjøre MU’s måtte gjøre 3 pullups og 3 ring dips istedet) 6 rykk 9 pullups 12 box jumps


Ian var den eneste som gjorde muscleups, resten av oss gjorde pullups og ringdips istedetjeg gjør rykk/snatch og i bakgrunnen er Ian allerede på sine box jumps!noen har litt bedre teknikk enn andre 😉box jumps- det har blitt en del av de denne helgenødelagte hender etter finalen..jeg endte på en 4. plass, men jeg fikk premie jeg også 🙂alle finalistene


Åh, så gøy jeg har hatt det denne helgen! Men imorgen blir det treningsfri kjenner jeg 😉

God natt folks!

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page