top of page

Dubai Fitness Challenge 2019

Dere som følger meg kan umulig ha unngått å få med dere at Dubai Fitness Challenge har pågått den siste måneden. Jeg føler i alle fall at det omtrent er det eneste jeg har postet om på sosiale medier, og det aner meg at jeg ikke er alene om å føle akkurat det 😉

Dubai Fitness Challenge er et initiativ fra selveste Kronprinsen av Dubai med oppfordring til alle om å være aktiv i minst 30 minutt i 30 dager. Derav #dubai30x30. Hele byen omvandles til et gym, og det tilrettelegges for aktivitet i både park og på strand. Man kan delta på gruppetimer omtrent hele dagen, og alt som tilbys er gratis. Det kanskje råeste i år var at deler av Sheikh Zayed Road, en av de mest trafikkerte veiene i verden (!), ble stengt for at man skulle løpe et 10km løp der. Jeg og Ian var med på galskapen, og det ble alt annet enn min raskeste mil, men fy søren for en kul opplevelse.

Denne helgen var det hele derimot over for denne gang, og når jeg ser over min egen treningsdagbok tenker jeg jo at det sikkert er lurt med en treningsfri dag snart. For selv om det strengt tatt ikke er for “sånne som meg” denne challengen hovedsakelig er ment for, så har jo jeg, og trenings-OCDen min, virkelig gått inn for å kunne logge minst 30 minutter med trening hver dag. Det er jo som dere vet ikke noe system i treningen min til vanlig, men under Dubai Fitness Challenge blir den enda mer random enn vanlig. Det har blitt en del mer løping i det siste også. Delvis fordi været er så sykt digg om dagen, men også fordi en joggetur på mølla er en lett måte å få logget dagens halvtime på. Så en del bonusøkter har det blitt, og jeg liker’e!

IMG_3443
IMG_3446
IMG_3450
IMG_3456 2
IMG_3467

Anyways, nå må det soves her.

Snaiks!

2 views0 comments

Recent Posts

See All

God påske sa folk

Jeg kan ikke akkurat si at påskefølelsen har vært til å ta å føle på her i ørkenen, men med påskeeggjakt både på fredag og i går, samt sjokolade til både mellommåltid og middag, kan jeg ikke klage. De

Comments


bottom of page