top of page

Upgrade (..og reklame for eget online program)

Siden jeg opprettet denne bloggen har jeg byttet headerbilde 1 (!) gang. Det var etter at en leser gjorde meg oppmerksom på at mitt daværende headerbilde, en Dubai-skyline tatt fra Google, var både kornete og upersonlig. Og hun hadde helt rett. Jeg hadde bare aldri tenkt gjennom at det faktisk var noe jeg kunne endre, så det var bra noen hadde guts til å si det til meg.

Nå har jeg endret igjen, og grunnen til det er at jeg ville bloggen skulle stå i stil til min nye hjemmeside! Om noen dager blir nemlig http://www.ingerindubai.com gjort om til en hjemmeside i stedet for kun blogg. På denne måten får vi presentert våre online tjenester litt mer profesjonelt, men jeg har også mulighet til å fortsette å blogge som før. Dvs ikke så ofte lenger, hehe, men jeg vil i alle fall ha muligheten til å skrive til dere de dagene jeg vil dele mer enn bare hva jeg har trent liksom.

HER er link til hjemmesiden, dersom du har lyst til å sjekke den ut før den flyttes til sin endelige adresse. Og gi meg gjerne feedback dersom du ser noe som er feil eller rotete- Ian har jobbet lenge med å få siden til å se bra og oversiktelig ut, og vi setter stor pris på all tilbakemelding.

Men, det er ikke bare hjemmesiden som er ny. Vi har også bestemt oss for å ta “Styrketrening med Inger in Dubai” ett steg videre ved å tilby et månedlig medlemsskap med treningsøkter fra oss. Hver måned får du altså 6 nye økter, der 3 av dem er fullkropps styrkeøkter, 1 er kondisjon, 1 er quickfix og 1 er en såkalt functional fitness økt (aka crossfit). Som før leveres øktene av en app med video og mulighet for loggføring, samt kommunikasjon med meg og Ian. Sjekk her for mer info om medlemsskapet dersom det høres interessant ut.

Vi håper jo at det å få ferdige økter hver måned skal hjelpe med det kanskje viktigste treningsprinsippet av alle, nemlig kontinuitet, men samtidig er det selvsagt helt innafor å teste bare en måned eller to. Det er absolutt ingen bindingstid.

Med første desember og Christmas-spirit og alt det der, har vi lyst til å tilby alle som vil å teste en måned helt gratis. Det medfører ingen forpliktelser, selv om vi selvsagt håper at det skal gi mersmak sånn at mange vil fortsette å trene med oss også i januar 😉

Så, dersom du har lyst til å teste medlemsskapet vårt nå i desember gjør du følgende:

  1. Send mail til inger@shpdubai.com merket «Medlemsskap med Inger in Dubai» med:

  2. Navn

  3. Alder

  4. Bosted

  5. Litt info om deg selv, din treningsbakgrunn og hvorfor du ønsker å delta

  6. Legg meg (Inger Houghton) til som venn på Facebook slik at jeg kan adde deg i gruppa

  7. I løpet av dagen eller i morgen tidlig legges du til i appen og moroa kan starte 😀

Håper vi høres!

8 views0 comments

Recent Posts

See All

God påske sa folk

Jeg kan ikke akkurat si at påskefølelsen har vært til å ta å føle på her i ørkenen, men med påskeeggjakt både på fredag og i går, samt sjokolade til både mellommåltid og middag, kan jeg ikke klage. De

Comments


bottom of page