top of page

Min egen kroppsvekt

..og litt til 😉

Jeg var livredd, men idag prøvde jeg meg på 65 kilos overhead squat. På første forsøk klarte jeg ikke få stanga over hodet, men da jeg prøvde igjen (med Ian og kunden hans som tilskuere- no pressure liksom!) fikk jeg den opp og satte til og med hele 3 repetisjoner!

Og om dere syntes at sist ukes tunge overhead squats så ustabile ut, så kommer det noen enda mer ustabile her 😉


Faktisk så perset jeg også på de vanlige knebøyene jeg gjorde før overhead squaten, så idag var kort oppsummert en bra dag på trening! Kanskje det henger sammen med at jeg ikke har trent tungt siden sist onsdag og ikke engang tok på meg treningsskoene igår? Man skal virkelig ikke undervurdere viktigheten av hvile og restitusjon folkens!

Og med disse vise ordene avslutter jeg dette skryteinnlegget med å oppsummere dagens økt:

A1) Knebøy: 5/85kg- 5/88kg- 5/88kg- 5/90kg- 5/90kg A2) Pullups (pronert grep): 5/5kg- 5/5kg- 5/5kg- 5/5kg- 5/5kg B1) Bulgarian split squat: 8+8/60kg- 8+8/60kg- 8+8/60kg B2) Chins: 10 – 10 – 10 C1) Overhead squat: 3/65kg

Sov godt partypeople! 🙂

2 views0 comments

Comments


bottom of page