top of page

Jeg er ikke sur, bare veldig, veldig skuffet

Idag fikk jeg for meg at jeg skulle teste 1 repetisjons maksimum i benkpress, knebøy og chins. Og det gikk vel sådär..

Benkpress 1 RM: 60 kg Knebøy 1 RM: 100 kg Chins 1 RM: 22 kg

Benkpressen hadde jeg virkelig ingen forhåpninger om, for jeg gjør jo tilnærmet aldri øvelsen. 100 kg knebøy har jeg gjort før, så det var jo ingenting å skrive hjem om (men tydeligvis noe å skrive om på bloggen, haha..) og på chinsen ble det skarve 2 kg mer enn jeg gjorde for ca ett år siden.

Så ja, jeg var litt sånn “whatever” etterpå. Egentlig burde jeg jo ikke ha forventet noe supert resultat heller. For som svensken sier, skal man bli bra på noe må man jo øve på det, og når gjør jeg maksløft? Aldri.

Likevel, jeg forstår logikken til svensken. Problemet er vel bare det at jeg vil være flink på alt 😉

Så for uvanlighetens skyld gjorde jeg en haug med sett i benkpress etterpå:

A1) 10 x 10 benkpress @ 40-45 kg A2) 10 x 10 sittende ro (har ikke peiling på vekt, for klistermerkene til kabelmaskinen vår er borte)


photo

I skrivende stund ligger både jeg og Ian som slakt på sofaen i matkoma etter hjemmelaget kylling-cashew-pestopizza. Og siden jeg satt oppe til kl 2 (!!!) igårkveld for å se The Sixth Sense (fy søren for en bra film ass!) så tenker jeg det ikke skal bli så lenge til vi kravler til sengs.

Ha en fin kveld partypeople, og god natt 🙂

4 views0 comments

Comments


bottom of page