top of page

Crossfit Open 12.5- siste WOD!

Oh my God I can’t believe it! 🙂

Dere som leste gjesteinnlegget mitt på Crossfit Norge sin blogg husker kanskje at jeg i årets Open konkurranse har hatt et lite ønske om å slå fjorårets vinner av Regionals i Asia, Candice. Hun er helt enkelt en bedre utøver enn meg, så det tok ikke lang tid før jeg innså at det slaget var tapt.

Men idag- idag dere! På den aller siste woden i årets Crossfit Open konkurranse så slo jeg henne! Saaaaaaaki balaaaaaaaki så godt det var!!! Melkesyra tøyt ut ørene og det reiv i halsen, men når jeg merket at jeg hadde tatt forbi henne kunne jeg ikke annet enn å kjøre på. Det kuleste er jo at vi var så sinnsykt close i denne økten. For eksempel gikk vi inn i siste runde med thrusters akkoratt samtidig- bare flaks at jeg gjorde dem litt raskere enn henne og dermed fikk inn 2 ekstra rep 😉

Som nevnt tidligere var altså økten som følger: 3 stk thruster (30kg), 3 stk chest-to-bar pullup 6 stk thruster (30kg), 6 stk chest-to-bar pullup 9 stk thruster (30kg), 9 stk chest-to-bar pullup osv så langt man kom i løpet av 7 minutt.


pullups kan som dere sikkert vet være ganske røft for hendene. Slik så mine hender ut allerede FØR jeg hadde startet! Veldig vakkert, og veeeeeeldig feminint..en thruster består av en..knebøy, etterfulgt av en..push press!


Thrusterne gikk ganske bra for vekten var forholdsvis lett, det var pullupsene jeg var bekymret for, men det ble 97 repetisjoner til slutt (dvs at jeg ble ferdig med 3,6,9,12,15 rep av respektive øvelse, og fikk klemt inn 7 thrustere på neste “trappetrinn”). I fjor gjorde jeg 69 repetisjoner på samme økt! Meget fornøyd med den forbedringen kjenner jeg!!


bare bittelitt EKSTREMT sliten etterpå..underarmene var verst. De kunne du fått kjøpt billig av meg minuttene etter at jeg var ferdig!


Igår når jeg gikk hjem fra trening tenkte jeg at det var lenge siden jeg hadde hatt en skikkelig bra økt med den der gode “takkforatjeglever”-følelsen etterpå. Jeg kan love at den følelsen var på plass idag!

Jeg elsker trening!

Over og ut! Godnatt 🙂

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page