top of page

Basic strength

Treningen min de siste månedene har vært random med stor R. Jeg har trent utelukkende etter lyst, og har ikke hatt noe spesifikt mål i det hele tatt.

Jeg har tenkt en stund på å iallefall få litt struktur i treningen ved å lage en treningsplan med bestemte programmer (..og faktisk følge disse), men siden det blir marathon om 3 uker får denne planen helt enkelt vente. Jeg må jo prioritere løpingen nå.

Idag hadde jeg derimot ikke sjangs til å gjøre noe som minnet om løping engang. Beina mine kollapset omtrent da jeg gikk ut av sengen imorges- joggeturen igår satte definitivt sine spor! Jeg tror ikke jeg har vært så stiv i leggene siden første gang jeg løp med fivefingers, og innviet dem med å løpe bakkeintervaller i San Diego!

Det ble derfor en enkel (på papiret!), men tung økt med kun baseøvelser. Dersom vi kan snakke om clean-eating må min økt idag kunne kalles clean-training!

A1) 4×6 markløft @ 95kg A2) 4×8 militærpress @ 30kg B1) 4×6 pullups m/pronert grep B2) 4×8 knebøy @ 75kg


20130107-222016.jpg

Slitsomt nok til at jeg fortjente sjokoladen jeg nettopp trykte i meg, men forhåpentligvis ikke nok belastning til at jeg blir støl som ei hestekjerre (what?!) imorgen.

Nå tar jeg kveld! Snaiks 🙂

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page