top of page

5 x 5 … + 5 til..

Dagens trening endte særdeles bra! Som regel har jeg alltid en god-sliten følelse etter en økt, men idag skjedde det noe ekstra spesielt når jeg var klar. Mens jeg satt og heiv etter pusten etter økten siste burpee kom nemlig Ian inn til meg med gode nyheter: våre 2 første “all-inclusive-members” hadde signert kontrakt!!! Nå går det bare en vei dere! 🙂


sjefen sjøl, svett, fornøyd og glad!


Jeg skulle egentlig bare kjøre en crossfit-inspirert metcon økt idag, men siden jeg alltid (iallefall nesten) har lyst til å løfte tungt ble det litt knebøy først:
5 x 5 knebøy @ 65kg

deretter 5 runder av: 100 DU’s (dobbelhopp med hoppetau) 10 thruster (frontbøy etterfulgt av press over hodet) 10 burpees

Det er ikke ofte jeg trener crossfit-inspirerte økter alene lenger. Og som dere ser på filmen er det en grunn til det. Jeg surrer jo rundt som en annen tulling med unødvendige drikkepauser (så tørst er jeg da ikke!?), bytting av tau og annet fjas. Skjerpings Inger! Det er uten tvil bedre å trene slike type økter i gruppe der man kan presse og motivere hverandre.

Note to self: stop f***ing around!

Later!

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page