top of page

40 minutes well spent

Idag hadde jeg nok en treningsøkt der jeg lot timeren bestemme når hvert nye sett skulle startes. Det er et kjempebra tips altså, spesielt om man er som meg og ofte tar litt for lange pauser mellom settene.

Siden jeg (les: Ian) synes det er på tide at jeg tar 100 kg i knebøy, bestemte jeg meg for å gjøre mange sett med tunge knebøy idag. Og siden jeg (les: og bare jeg!) synes det er gøy å gjøre tunge pullups, ble det kombinasjonen pullup og knebøy idag. That’s it! 4 reps med pullups (med vektvesten på så klart!) etterfulgt av 4 reps med knebøy på 80-75 kg, ikke mindre enn 10 ganger! Og det beste av alt, pga timeren tok det meg bare 40 min!

Noe ensformig ja, men gøy likevel 🙂


På fredag fikk jeg endelig kjøpt meg løftesko! For dere som ikke vet, har løftesko opphøyd hæl slik at man lettere kan gjøre f.eks knebøy. Selv om jeg ikke egentlig har noen særlig begrensning når det gjelder bevegeligheten på den fronten, var det likevel digg å gjøre knebøy i en meget stabil sko.

Kanskje på tide å trene mer olympiske løft fremover?? Jaaaaaaa 🙂Fikk tydeligvis ikke tid til å svare på spørsmålsrunden idag heller! Prøver igjen imorgen 😉

Vennlig hilsen,

Inger-verdensmesteriåutsetteting-Houghton!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Kommentare


bottom of page