top of page

Uten mål og mening

Jeg kan verken rapportere om antall sett, reps eller kilo fra dagens trening, men jeg kan bekrefte at det var en bra trening likevel! Jeg tok hele treningen på gefühlen- det var så gøy 🙂

Jeg er veldig feig når jeg trener egentlig. Jeg vil jo at treningen skal være gøy, og siden det er gøyest å gjøre ting man er flink på, er det jo selvfølgelig det jeg gjør! Med andre ord blir jeg ikke særlig flink på det jeg ikke kan. Vanligvis gjør det meg ingenting, jeg må jo ikke være flink i alt, men nå som Crossfit Open nærmer seg er det jo faktisk på tide å tenke litt prestasjon.

Så det var derfor jeg kjørte snatch idag. Jeg suger på snatch. Jeg får stangen opp over hodet og alt det der, men det ser ikke ut som en snatch når jeg gjør det! Så det får det bli endring på.

I ca en time holdt jeg på idag, og som sagt, ingen plan, jeg bare gjorde mange løft. Det var veldig bra, og til slutt følte jeg meg ganske fornøyd med 45 kg. Jeg filmet, og kunne selvfølgelig peke ut mange feil, men det var da iallefall en start!


20130224-114029 PM.jpg

Imorgen kommer darlingen min hjem igjen, og jeg får ha ham her i hele 10 dager før han skal på reisefot igjen! Rene luksusen jo! Nei, seriøst, stakkars mann! All den reisinga sliter på helsa. Godt den mest hektiske perioden snart er over.

Nå er det sengetid for denne jenta- det var det strengt tatt for to timer siden også når jeg tenker meg om. Note to self: get to bed!

God natt 🙂

3 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page