top of page

TRENINGSDAGBOK UKE 32

Sist ukes trening er preget av Dubai Fitness Challengen. Det ble både mindre antall treningsdager (dels p.g.a. jeg ville være restituert og dels grunnet en SINNSYKT treningsverk dagen etter konkurranse) men, here we go:

Mandag 6. august 25 markløft @ 40 kg 15 burpees m/2 x 10 kg hantler (som i challengen) 20 markløft @ 50 kg 20 deck squats m/8 kg (som i challengen) 15 markløft @ 60 kg 30 “A”-jumps (som i challengen) 10 markløft @ 70 kg 10 “funky klarte pushups” … jeg har ingen aning hva jeg skal kalle det 5 markløft @ 80 kg

500 m ro

50 airsquats 50 sit ups 50 brystpress m/2×5 kg 50 skulderpress m/2×5 kg

Tirsdag 7. august Treningsfri

Onsdag 8. august Treningsfri

Torsdag 9. august Dubai Fitness Challenge!!!

Fredag 10. august Treningsfri

Lørdag 11. august Treningsfri

Søndag 12. august Treningsfri

…med andre ord ikke så mye inspirerende å komme med fra forrige uke. Men jeg er ingen person som tar treningsfri selv om jeg er på ferie, så neste treningsdagbok skal bli bedre 😉

Imens kan jeg bjude på dette superkule bildet jeg tok idag når jeg tok superkule bicepscurl med disse superkule gutta 😉


Imorgen har jeg og Ian bestemt oss for å løpe intervaller før frokost. Vi får se om det blir noe av. Vi hadde nemlig planer om å løpe i morges også, men droppet lett det når vi fant ut at vi nesten hadde forsovet oss til frokosten. Så, det blir kanskje intervaller imorgen 😉

Later!

4 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page