top of page

To walk or not to walk tomorrow. That is the question

Idag kjørte jeg denne økten (minus 1-bens knebøyene på slutten!). Foruten de tunge øktene med 5-3-1 reps i knebøy, har jeg egentlig ikke gjort mye knebøy i det siste. Bulgarsk splittknebøy tror jeg for eksempel det er over 1 måned og vel så det siden jeg gjorde sist. Morgendagen kan bli interessant kjenner jeg 😉

Dagens squatfest: 5 x 5 knebøy @ 80 kg 4 x 8 bulgarsk splittbøy @ 50 kg 3 x 8 overhead squat @ 50 kg


fornøyd og ferdig etter x antall knebøy i ulike varianterdagens første måltid. Hehe, ikke akkurat spennende, men det smaker godt og metter! Dessuten var det jo i det minste fargerikt 😉


Nå venter jeg på at mannen skal bli ferdig på jobb, deretter skal vi på hvitevareshopping 🙂 First time for everything!

Ha en fin mandagskveld! Snaiks 🙂

#bulgarsksplittbøy #knebøy #OHS #squatfest

0 views0 comments
bottom of page