top of page

Man skal lytte til kroppen

..vi har jo bare en! (selv om jeg også egentlig eier litt av Ian’s sexy ass!)

Denne uken har vi fått besøk av mitt kjære søskenbarn, og igår fikk jeg vist henne hva Dubai har å by på av shopping, oooooog det ble selvfølgelig ett besøk på Cheesecake Factory 😉 Vi ble derfor litt sene i seng igår , og gjett om kropp og topp var misfornøyd med det når klokka ringte klokken 6.15 imorges.

Så, da jeg var klar med mine to morgenkunder gikk jeg hjem og tok en liten (les: ganske lang) powernap. Ååååh, så godt det var! Leiligheten er jo forsatt under oppussing, og det var ca 8 arbeidsmenn i leiligheten som ikke akkurat gav lite lyd fra seg, men jeg sov gjennom hele greia. Jeg tror jeg trengte det 😉

Med litt ekstra søvn, og en real carbload etter gårdagens middag var jeg meget klar for en bra treningsøkt. Og det ble det! Jeg har jo lenge gjort pullups med vektvest på. Den veier 10 kilo, og jeg gjør som regel 10 sett med 4 repetisjoner. Samme greie. Alltid. Det eneste jeg varierer er øvelsene jeg supersetter pullupsene med. What?!

Jeg øker jo som regel i antall kilo eller antall reps på alt annet jeg gjør, så hvorfor jeg alltid kjører samme greie med vektvesten er det ingen som vet. Så jeg bestemte meg for at nok fikk være nok og gjorde pullupsene mine med 15 kilo ekstra vekt. Wohooo! Det ble riktignok ikke 4 reps, men istedet 3’ere og 2’ere. Men who cares! Det var jo ganske awesome spør du meg 😉


Dagens: A1) Nøytrale chins: 4@10kg, 3@15kg, 3@15kg, 3@15kg, 3@15kg, 2@15kg, 3@15kg, 2+1@15kg, 2@15kg, 2@15kg A2) Sittende militærpress: 10 sett med 4@35kg

Deretter gjorde jeg hoppetau intervaller. Jeg gjorde 10 runder med 30 sekund DU’s, og hvilte i 15 sekund. Det gjorde at jeg fikk pulsen opp litt også!

Gudd økt! Og nå er det heeeeeeeelg!! Iallefall for en dag 😉

Sov godt godtfolk! I’m signing out! 🙂

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page