top of page

It’s like the saying: set some PB’s, then have sushi

Idag arrangerte svensken (les: Jens) en veldig uoffesiell løftekonkurranse på jobb. Løftene var rykk/snatch og støt/clean & jerk.

Hver person gjorde 3 løft av respektive øvelse, og så er selve konkurransen å se hvor mye vi kan forbedre respektive løft på 8 uker før vi gjør greia igjen.

Jeg gjorde følgende løft: Snatch 1: 45 kg Snatch 2: 48 kg (dette var min PB før vi startet idag) Snatch 3: her failet jeg på forsøk på 50 kg.. …meeeeeeeeeen etterpå gjorde jeg 3 rykk med 50 kg!! Ett av løftene så jo til og med fint ut ifølge sjefen sjæl (les: Ian)

Clean & jerk 1: 65 kg Clean & jerk 2: 68 kg (min PB før vi startet idag) Clean & jerk 3: 70 kg – ny PB! 🙂


photo

To nye rekorder gjorde meg vel fortjent til en sushibuffet. Deretter gikk vi hjem, tok dyna inn i stua og sovnet på sofaen begge to. Nå stikker jeg på butikken for å kjøpe snop, og så blir det film på skjermen 🙂

Åh, jeg elsker slike dager!

4 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page