top of page

Inger vs. vektvesten

Som dere kanskje husker har jeg kommet på en bra måte å lure meg selv til å gjøre mange chins på i løpet av en økt. Det gjør jeg nemlig ved å helt enkelt ta 2-3 chins mellom hvert sett når jeg trener bein. Idag gjorde jeg en sånn økt og det resulterte i en ganske hard kamp mot vektvesten:

Strak mark     4 x 6 @ 85 kg Front utfall    4 x 6 @ 50 kg GHR                4 x 6 @ 10 kg

+ 3 stk chins mellom hver øvelse @ 10 kg

Første gang jeg gjorde en lignende økt klarte jeg kun 2 chins mellom hver øvelse, men sist gang jeg kjørte økta gjorde jeg 3 stk. Jeg kunne jo ikke være dårligere idag!


inger


vs.


vektvesten


Det var slitsomt, det tok lang tid og vi gjorde begge en meget bra innsats. Vesten var tung som bly, men jeg var sterkere- og jeg vant! Hele 39 stk chins med vektvest ble det totale resultatet. Riktignok oppdelt i 3’ere, men likevel ikke så værst med 10 kg ekstra på kroppen (+ kanskje enda litt fra helgens snopegilde hjemme i Egersund).

I am the viktor! Is nice, I like 😉


Inger vs vektvest: 1-0


Slenger opp en video av økten senere.. Snaiks! 🙂

1 view0 comments

Comments


bottom of page