top of page

Helen

Idag har jeg vært på Crossfit Lifespark igjen! Det var ALTFOR LENGE SIDEN sist, men som vanlig var det kjempekjekt å være tilbake en liten tur.

Den egentlige grunnen til at jeg var der, var for å gjøre fettprosentmålinger på medlemmene. Vi har jo som nevnt tidligere en dings som måler fettprosenten ved å bruke ultralyd, og gjengen på Crossfit Lifespark skal ha en Paleo Challenge over sommeren, og ville dermed måle utgangspunktet på deltagerne sine.


fettprosentmåling på gang..


Etter X antall målinger fikk jeg bli med på en aldrig så liten treningsøkt før jeg dro hjem. Første delen av timen gjorde vi tuuuunge 5’ere i markløft, og jeg kjørte på med 102,5 kg 🙂 Deretter ble det hovedøkten som idag var “Helen”

En del av crossfit er jo at det skal være mye variasjon, og man skal egentlig ikke trenge å gjøre samme økt to ganger, men så har de også såkalte “benchmark workouts” som man gjør i konkurranse mot seg selv for å se om man har forbedret seg. Disse øktene har jentenavn, og siden de fleste øktene er ganske slitsomme og fæle er de oppkalt etter orkaner! 😉

“Helen” består av 3 runder med: 400 m løp 21 KB swings m/16 kg 12 pullups

Jeg klarte desverre ikke å presse meg selv så bra idag- jeg manglet Candice som konkurranse! Men var godt sliten etterpå likevel. ….bare ikke crossfit-sliten 😉


Nå burde jeg ha sovet for leeeeenge siden.. Så, god natt 🙂

2 views0 comments

Comentarios


bottom of page