top of page

Do try this at home

Her om dagen hadde jeg ikke tid til å trene. Eller, dvs, jeg hadde utsatt treningen så lenge at det ble lite tid igjen til å få gjort en treningsøkt før kveldskundene mine kom. Så idet jeg tenkte “det får vel bli treningsfri idag da” kom jeg på at det ikke er noe som heter å ikke ha tid til å trene! Det er jo ikke så vanskelig å ta seg tid til å svette 10 minutter i løpet av en dag (dusjen og alt styret etterpå derimot..)

Løsningen ble hoppetau-intervaller. Og her kommer dagens tips: skaff dere ett hoppetau! Intervaller med hoppetau er jo genialt, og hoppetauet i seg er så mye lettere å oppbevare og å ta med seg i veska i forhold til en tredemølle 😉

Jeg gjorde 20 runder tabata-intervaller med DU’s (dobbelhopp), dvs 20 sekunder jobb og 10 sekunder hvile. Det var iallefall nok til at jeg svettet som en tulling langt uti PT-timen etterpå. Jeje, sånn kan det gå 😉





Dette var tidligere i uken. Idag ble det nok en travel trening, med frivendinger, strakmark og situps i glute-ham-raise maskinen. Jeg håper det skal kjennes både i hamstrings og mage imorgen!

He har klokka allerede passert midnatt, så nå er det sovings på gang. Oooooog jeg kan sove til kl 9 imorgen- D I G G !

Laters partypeople 🙂

#hoppetau #intervaller #tabata

1 view0 comments
bottom of page