top of page

Crossfit Lifespark Throwdown dag 1

Sliten! 3 ulike woder på en dag tar på ass!

Jeg har som nevnt igår brukt dagen på Crossfit Lifespark. De har arranger en to dagers lag-konkurranse der twisten var at vi ikke selv fikk velge hvem vi ville være på lag med. Så da vi kom i morges ble vi først delt inn i helt randomme lag. Heldigvis kom jeg med Lee og Yaseen som jeg kjenner fra før, og Leigh viste seg å ikke være tapt bak en låvedør han heller (er det ett utrykk?!?)


Inger og guttabriefingAthletes getting ready!både nordmenn..dansker....og minier!


Første WOD var 5 runder med følgende: 4 x 225 m løp 84 kettlebell swings 48 pullups

..fordelt på 4 lagmedlemmer.


stafett er GØY!swing it to win itpullups…og mye løping rundt bygget


Neste WOD var en 8 minutters AMRAP (=as many rounds as possible). Lagene ble delt inn i par, og mens en person gjorde 15 frontbøy måtte den andre personen stå i håndstående. Knebøyen var TUNG, og jeg ble virkelig minnet på at det er lenge siden jeg har gjort frontsquats.


handstands ftw!tunge squats! ..eller egentlig ikke så tunge, men 52 kg er ikke direkte koselig når man må gjøre 15 stk!vi fikk selvfølgelig bruke veggen som støtte da vi stod på hendene


Siste WOD gjorde vi utendørs, og den var som følger:

21-15-9 repetisjoner med partner markløft @ 295 pounds med 1 km løp mellom hvert sett med markløft

Vi var altså 2 personer på samme stang på markløftene. Det var jo ikke akkurat optimalt, men jeg og Lee er omtrent like høye så det funket fint. Løpingen mellom derimot.. Oh lord, jeg trodde jeg skulle dø! La oss bare si det slik, jeg forstod iallefall at markløft er en posterior chain øvelse under hver kilometer!


outside deadlifts going onpartner deadlift!vi måtte løpe i samme par som vi gjorde markløftene i, og tusen takk til Lee som virkelig carried my ass! snakk om motivator- skulle gjerne hatt han som min personlige løpetrenerand done!


Imorgen er det på an igjen!

Gru-gleder meg.. Snaiks 🙂

3 views0 comments
bottom of page