top of page

Crossfit Lifespark renewed

Igår var jeg som nevnt å besøkte Candice på det nye gymmet deres. Tidligere har de hatt crossfitgymmet sitt i ett klasserom på en skole i Dubai, men nå har de altså fått ett eget lokal. Det ligger bare ett steinkast (ett veldig langt et) fra der vi bor, så jeg ser for meg at det kan bli litt mer crossfittrening der i tiden fremover. Selv om jeg liker meg utmerket godt i vårt eget gym, kan det jo være gøy med litt miljøskifte iblant. Dessuten er det mye lettere å pushe seg selv når man trener med andre, og det er jo heller ikke feil 🙂
Vi startet økten vår med 5 runder med 5’ere i militærpress og 5’ere i pullups (pronert grep). Deretter gjorde vi en såkalt WOD på totalt 8 min der vi først gjorde 30 stk frivendinger med press over hodet @ 40 kilo, for så å gjøre så mange runder som mulig av 5 chins, 10 pushups og 15 squats. Det var en slitsom, men rask liten økt. Mer slike takk!

Og forresten, frivendingene igår var de første på over 1 måned! Skjerpings Inger!

Snaiks 🙂

1 view0 comments

Comments


bottom of page