top of page

Barbara

Helt siden vårt eget gym ble klart har vi knapt trent med crossfitgjengen i Dubai, og selv om jeg glimter til iblant, hører det til sjeldenhetene at jeg gjør typisk crossfittrening. Men idag prøvde vi oss på en såkalt “benchmark” økt.

FYI handler jo crossfit til stor del om variert trening. Men det finnes også økter med bestemte oppsett, som f.eks kan brukes til å måle fremgang eller sammenligne seg med andre. Disse øktene har jentenavn (etter orkaner tror jeg) og idag gjorde vi Barbara:

5 runder, med 3 min pause mellom hver runde av: 20 pullups 30 push ups 40 sit ups 50 air squats

Min Barbara var ganske treig idag (jeg trenger noen til å pushe meg på slike økter!), men med 5 x 5 i knebøy som innledning var det iallefall en ok avslutning på en ferie med helt ok trening 🙂 men åh som jeg gleder meg til å komme tilbake til gymmet på SHP- luksus!!!


20120822-221136.jpg

Etter litt post- wod champagne er vi nå klare for middag!

Ha en fin onsdag (jeg måtte seriøst sjekke kalenderen fir å finne ut hvilken dag det var! ..kanskje det er champisen sin feil..)

EDIT: hah! Ser dere! Så i feriemodus er jeg at jeg ikke har peiling på verken dag ellet dato. Men til mitt forsvar var altså mobilen min innstilt med feil dato, så når jeg sjekket moben igår var det faktisk onsdag! Jeje, tror jeg har godt av å komme tilbake til vanlige rutiner igjen 😉

Snaiks!

2 views0 comments

Comments


bottom of page