top of page

Nr 2

“Å smi mens jernet er varmt” er virkelig et passende utrykk for meg når det gjelder trening. Jeg tror jeg ombestemte meg 4 ganger før jeg endelig joinet Crossfit Lifespark sin “Fight gone bad” idag. Men jeg endte da altså opp med å gå, og godt var det. Alt er gøy når det er over- til og med FGB 😉

Fight gone bad er en såkalt “benchmark workout” i crossfitverdenen. Økten består av 5 stasjoner der man jobber 1 minutt på hver. Øvelsene er:

Wall ball Sumo deadlift high pull Box jump Push press Row ..og 1 min hvile

Man gjør så mange repetisjoner som mulig på hver stasjon, og den totale summen blir scoren. Man kan gjøre 3 eller 5 runder, og idag gjorde vi 5. Jeg endte opp med 489 reps, og er bare semi-fornøyd med det. Jeg kunne ha presset meg selv mye hardere, men orket ikke! På en god dag skal jeg lett slå min egen score 😉


20121203-224825.jpg

Nå tar jeg kveld. Jeg er mildt sagt trøtt!

God natt partypeople 🙂

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page