top of page

YES!

Endelig!

Siden jeg fikk de nye løfteskoene mine, og en stund før det også når jeg tenker meg om, har jeg hatt lyst til å gjøre tunge frivendinger igjen. Det er en typisk øvelse som jeg gjør veldig mye i perioder, for så å ikke gjøre dem i det hele tatt. Nå var det VELDIG lenge siden jeg hadde gjort tunge frivendinger, men jeg fant ut at jeg ikke kunne utsette de lenger. Det var bare å hoppe i det- og gjett om det kjentes bra da jeg var klar!


Fikk til og med klemt inn en rep på 65 kg før jeg gav meg med frivendingene! JEEI! Ikke ny pers, men det var lenge siden jeg hadde frivendt så mye. Jeg startet dagen idag med å se et videoklipp som storebror hadde mailet der han perset i frivending, kanskje det var det som inspirerte meg idag?? Forresten- bra jobba Ole!! 😀

Dagens: 5 sett med 4 rykk/snatch fra heng @ 35-38 kg 7 sett med 3 frivending/squatclean @ 50-65 kg 3 sett med 10 overhead squat @ 50 kg

Jeg filmet forresten litt under dagens økt, men legger ikke opp noen film enda. Jeg vil at Ian skal kommentere løftene litt, hva som må endres på etc. Min teknikk sitter nemlig ikke helt som den skal ennå, så det er jo litt dumt dersom jeg viser dere feil utførelse, og later som at det er rett. Makes sense?

Så, film- med kommentar (ala, “gjør som jeg sier, ikke som jeg gjør”) kommer!

Snaiks!

0 views0 comments
bottom of page