2 dagers treningsfri + 2 espresso = effektiv trening

Siden vi ikke har internett i den nye leiligheten ennå måtte jeg bort på jobb idag (selv om jeg har hatt fri) for å sende en mail. Og da jeg allerede var der tenkte jeg at jeg like gjerne kunne ta en økt. Og som vanlig med meg, gjelder det å smi mens jernet er varmt (les: få fingen ut før jeg rekker å finne en unnsjyldning til ikke å trene og ombestemmer meg).

Jeg lot timeren bestemme når hvert sett skulle starte (den der er genial altså!), så hele 10 sett med chins og 10 sett med sittende militærpress var gjort på mindre enn en halvtime. Effektivt!

On the minute every 2nd minute: 4 chins @ 10kg 4 military press @ 33kg


blir itj no fæst uten vektvæst 😉


Lekkert 😉

Ha en strålende lørdagskvleld! Stor klem fra meg 🙂

#chins #pullup #vektvest #weightedchins

0 views0 comments

© 2019 By Inger in Dubai

  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
Inger in Dubai Logo 1.png