top of page

10-UKERS TRENINGSPROGRAM

Prøv et av våre 10-ukers treningsprogram for å treffe spesifikke målsetninger eller behov.
Inger-In-Dubai-178_edited.jpg

STYRKETRENING FOR NYBEGYNNERE - FASE 1&2

Program til deg som er nybegynner til styrketrening og ønsker et enkelt og lett gjennomførbart program med litt ekstra veiledning. Kostholdsguide inngår. Programmet inneholder 3 ulike økter per fase (2 faser inngår).

Pris:

600kr

Inger-In-Dubai-134_edited.jpg

HJEMMETRENING

For deg som ønsker å trene hjemme! Korte og effektive økter som krever minimalt med utstyr. Programmet passer nybegynnere såvel som mer treningserfarne da øktene kan tilpasses treningsnivå. Program og oppfølging levert via egen treningsapp. Kostholdsguide inngår.

Pris:

1500kr

_E1A3741 copy.jpg

STYRKETRENING FASE - 3&4

En fortsettelse av fase 1&2, programmet bygger på litt mer avanserte øvelser og metoder for videre fremgang i styrketreningen. Fokuset er fortsatt på struktur og fremgang samtidig som vi søker treningsglede. Program og oppfølging levert via egen treningsapp. 

Pris:

1500kr

Kommer snart
_AZ_9723 copy_edited.jpg

PULLUPS MED INGER

For deg som ønsker å klare din aller første pullup eller chins. Du kan også få godt utbytte av programmet dersom du allerede kan gjøre pullups/chins, men ønsker å klare flere. Programmet består av 3 fullkroppsøkter i uken, med ekstra fokus på musklene som trengs for å klare en pullup. Program leveres som PDF med forklaringsvideoer.

Pris:

300kr

Inger-In-Dubai-123_edited.jpg

QUICKFIX

Til deg som ønsker korte og effektive økter uten å «binde» deg til et fast treningsprogram. Øktene er «frittstående» og kan fint kombineres med andre treningsformer. Program og oppfølging levert via egen treningsapp. Kostholdsguide inngår.

Pris:

1500kr

Inger-In-Dubai-125_edited.jpg

MER PULLUPS MED INGER

For deg som allerede kan 3 eller flere pullups, og som ønsker å klare enda flere. Du får 3 fullkroppsøkter i uken, med ekstra fokus på musklene som trengs for å bli sterkere i pullups. Programmet består av 3 fullkroppsøkter i uken, med ekstra fokus på musklene som trengs for å klare en pullup. Program leveres som PDF med forklaringsvideoer.

Pris:

300kr

_E1A3727 copy.jpg

STYRKETRENING - FASE 1&2

Vårt første online program! For deg som søker struktur og fremgang på styrketreningen i typisk Inger-stil. Mye baseøvelser og medium til høy mengde. 4 ulike fullkroppsøkter i uken per fase. Program og oppfølging levert via egen treningsapp. Kostholdsguide inngår.

Pris

1500kr

Inger-In-Dubai-15_edited_edited.jpg

STYRKETRENING FOR LØPERE

Program til deg som liker å løpe. 2 løpsspesifikke styrketreningsøkter per uke, samt valgfrie løpeprogrammer, og eksempel på hvordan en treningsuke kan se ut med løpe- og styrketrening kombinert.

Pris:

600kr

bottom of page