STYRKETRENING

Fase 1&2

HVA ER STYRKETRENING MED INGER IN DUBAI?

Styrketrening med Inger in Dubai er et online treningsprogram til deg som har lyst til å få struktur og fremgang på trening. 

Fokus er styrkeøkning i base- og kroppsvektsøvelser, krydret med litt 3D- trening. Som deltager blir du del av en gruppe (privat på Facebook) som følger samme treningsprogram, og vi håper Facebookgruppa kan bli brukt til både tips og pepp.

Øktene er uten mange teknisk krevende øvelser og passer for deg som er litt kjent med styrketrening fra før. Individuell tilpasning er mulig ved behov (f.eks skader, bevegelighet, tilgjengelig utstyr, treningserfaring). Øvelsene og utførelse blir nøye forklart med hjelp av video. Er du nybegynner kan du i stedet prøve vårt program "Styrketrening for nybegynnere".

UTSTYRSBEHOV

Du trenger enten et meget bra utrustet hjemmegym (med stenger, hantler og mulighet for pullups), eller tilgang til treningssenter for å delta.

Øktene blir levert og skal loggføres i en egen treningsapp som viser øvelsene på både video og tekst. Ved hjelp av appen kan vi følge med på progresjonen din, samt sjekke om du faktisk gjør øktene. Små tilpasninger av øktene gjøres hver uke, og halvveis, altså etter 5 uker, blir samtlige økter byttet ut mot nye. Appen har også en meldingsfunksjon der kommunikasjon (utover FB-gruppa) skjer.

For å se om man faktisk får noe ut av opplegget (les: blir sterkere) vil vi oppfordre å gjøre noen enkle prestasjonstester før, under og etter treningsperioden. Dette er selvsagt valgfritt, det er helt lov å bare «trene for gøy» også ;-)

Kosthold er jo som dere vet kjempeviktig i treningssammenheng, men det er ikke noe spesifikt kostholdsopplegg inkludert. Dette er i hovedsak et treningsopplegg, og vi ønsker at fokus skal være på treningsglede fremfor å f.eks gå opp eller ned i vekt. Samtidig er det jo sånn at for å bli sterkere og å få fremgang med treningen (selve hovedmålsetningen vår!) så er det viktig at man spiser næringsrik, og ikke minst, nok mat, så en generell kostholdsveiledning vil selvsagt inngå. Vi kan hjelpe med fremgangsmåte dersom man ønsker vektregulering, men dette er ikke noe som vil være hovedfokus når det gjelder oppfølgning.

HVA INNGÅR?

 • 10 ukers treningsopplegg (2 x 5 ukers faser)

 • 4 fullkropps styrkeøkter per uke + veiledning for kondisjonstrening (valgfritt)

 • Tilgang til treningsapp med video og forklaring av øvelser og program

 • Tilgang til råd og feedback samt motivasjon og støtte som del av lukket Facebookgruppe

 • Generelle kostholdsråd og mulighet til å loggføre kosthold i appen.

 • Veiledning og støttematerial for vektreguleringsstrategi (ved ønske)

PRIS?

1500kr

KEEN? SLIK FUNGERER DET - NY BRUKER 

Trykk på "KJØP NÅ"-knappen og følg anvisningene.

Sjekk mailen din - følg linken og registrer ditt konto.

Steg 1:​

IMG_4952.jpeg
IMG_4954.jpeg
IMG_4953.jpeg
IMG_4955.png
IMG_4956.jpeg

Steg 2:​

Last ned og logg deg inn i appen (tilgjengelig til iOS og Android) hvor du får tilgang til å se ditt treningsprogram, gjøre loggføring og kommunisere med oss. 

Steg 3:​

Send forespørsel til gruppen på Facebook som heter "Styrketrening med Inger in Dubai 2019" hvor du vil finne video av øktene og mer info.

Ingen Facebook-konto? Send oss en mail på info@ingerindubai.com så får du videoene tilsendt. 

Vi ønsker å bli bedre kjent med våre deltakeres bakgrunn og mål. Dersom du ønsker å dele send meg gjerne en mail til inger@shpdubai.com merket «Styrketrening med Inger in Dubai» med:

 • Navn

 • Alder

 • Bosted

 • Litt info om deg selv

 • Din treningsbakgrunn

 • Hvorfor du ønsker å delta

 • Hva du ønsker å få ut av programmet

Steg 4:

(valgfritt)

Her finner du vår infomasjon rundt vår Personvern.  

VANLIGE SPØRSMÅL

Hva skjer etter 10 uker?


10 uker etter du har kjøpt programmet kommer din profil automatisk til å bli "inaktiv", hvilket betyr du ikke kommer til å kunne logge inn på appen. Du kan derimot skrive ut eller eksportere dine resultater fra treningsprogrammet mot slutten av programmet. Glemmer du å gjøre det i tid så kan vi selvsagt hjelpe. Ønsker du å fortsette å bruke appen til å loggeføre egen trening/kosthold UTEN våre program så kan du gjøre det til en pris av 99kr/mnd. Send oss mail for mer info. Ønsker du å gjøre programmet på nytt igjen, etter eksempelvis et lenger opphold, så kan du få tilgang til samme program til 50% av orginal pris. Send oss mail for mer info.
Hva hvis jeg er borte eller er syk i løpet av de 10 ukene?


Hvis du er borte eller syk så kan vi øke varigheten som du har tilgang til programmet med opp til 2 uker, så totalt 12 ukers tilgang. Send oss en melding eller mail så kan vi endre det for deg.
Hvor mye oppføliging eller feedback får jeg?


Du vil få automatiske meldinger fra appen som (forhåpentligvis) motiverer deg til å holde deg til skjemaet, samt vi vil svare på alle spørsmål enten i chat-funksjonen i appen eller via Facebook-gruppen. Det gjelder teknikktips, tilpasninger av øvelser eller program, livsstil- og kostholdsråd. Vi gjør også vårt beste til å plukke opp de som ikke har loggført treningene sine over en lenger tid.
Har dere angrett?


Vi har 48 timers angrefrist med følgende vilkår: Hvis du angrer FØR du har logget deg inn i appen, så kan du sende oss en mail, så kan du få tilbake pengene. Hvis du angrer etter at du har logget deg inn i appen eller har påbegynt treningen så kan du få bytte til et annet program, eller få kredit til å kjøpe nytt program ved et senere tilfelle.
Kan programmet tilpasses mine behov?


Vi hjelper deg så godt vi kan med å tilpasse programmet til dine behov og nivå, men kun innenfor rimelige grenser. Eksempler på hva vi gjerne hjelper med: Du er viderekommen eller avansert og lurer på om du bør tilpasse mengde og intensitet. Du har vondt i ryggen og ønsker ikke å gjøre markløft, hva kan du gjøre i stedet? Du mangler nedtrekksmaskin, hva kan du gjøre i stedet? Du ønsker å trene mer bakside lår i stedet for armene, kan jeg bytte ut en øvelse. Der du trener så ligger utstyret så spredt at det ikke fungerer med super-set, hva gjør jeg da? Du jobber nattskift og lurer på om det er lurt å trene uten å ha sovet. Du trenger anbefalinger til proteinkilder pga matintoleranser eller dietrestriksjoner. Vi kan derimot ikke lage helt nye økter til deg da dette blir å anse som 1-1 coaching tjeneste. Kontakt oss gjerne for mer info, eller les her
Krever appen internett?


Ja, appen krever du er tilkoblet internett, så hvis du ikke har det tilgjengelig på trening så anbefales det at du tar skjermbilde(r) før du drar på trening eller skriver ned dagens økt, for å så føre det inn i mobilen senere.
Hva med kosthold?


Kosthold er et veldig individuellt tema og hvis du har mål om å gjøre raske eller store endringer i din kroppssammensetning (opp eller ned i fett- og muskler), så bør du få tilpasset en egen kostholdplan. I våre 10-ukers program tilbyr vi en PDF med mer generell kostholdsråd med enkel veiledning til vektregulering. PDFén deles på Facebook gruppen.
Hva gjør jeg hvis jeg ikke har Facebook konto?


Har du ikke Facebook så kan du få tilsendt video av økt-gjennomgangen på WeTransfer (link til nedlastning via epost). Send oss bare en mail elller melding så fikser vi det.

 

"Jeg har testet Styrketrening fase 1,2 og 3 , Quickfix og pullups programmet. Alle programmene to ganger også. Og har vært strålende fornøyd. 

Svært gode og motiverende økter, super app for å loggføre treningene og god oppfølging".

 

Kristin Nicolaisen.jpg

- Kristin Nicolaisen