STYRKETRENING FOR LØPING

HVA ER STYRKETRENING FOR LØPING?

Styrketrening for løping med Inger in Dubai er et 8-ukers online treningsprogram til deg som liker å løpe. Enten du jogger «for gøy» eller anser deg selv som en over middels seriøs løpeentusiast tror vi du vil få godt utbytte av opplegget da det vil kunne øke prestasjon samt redusere skaderisiko. Programmet er ment som et supplement til løpetrening du allerede driver, men vi vil i tillegg til styrketreningsøktene gi forslag til løpe- og intervalløkter for deg som ikke har en fast plan over selve løpingen. Du vil med andre ord få eksempel på hvordan en treningsuke kan se ut med løpe- og styrketrening kombinert.

De 4 første ukene vil bestå av 2 styrketreningsøkter med ukentlige progresjoner, og etter 4 uker får du 2 nye styrketreningsøkter.

 

Når det gjelder løpetreningen kan du velge mellom program som forbedrer kortere distanser (3-5km) og lengre distanser (10km). Du velger selv hvilket program du vil følge.

 

Som deltager blir du del av en gruppe (privat på Facebook) som følger samme treningsprogram, der vi deler felles informasjon. Facebookgruppa kan også bli brukt til både tips og pepp mellom medlemmene, men det er ikke noe krav at du skal være aktiv på gruppa.

Øktene blir levert og kan loggføres (dette er valgfritt) i en egen treningsapp som viser øvelsene på både video og med tekst. I tillegg til videosnuttene i appen få du en fullstendig forklaringsvideo av hver økt der Ian forklarer og jeg demonstrerer. Appen har en meldingsfunksjon der direkte kommunikasjon (utover FB-gruppa) skjer.

UTSTYRSBEHOV

Av utstyr trengs hantler og mini bands, samt benk/step/stol eller lignende. Øktene kan gjøres utendørs eller hjemme så sant du har utstyr tilgjengelig.

KOSTHOLD

Kosthold er jo kjempeviktig i treningssammenheng, men det er ikke noe spesifikt kostholdsopplegg inkludert. Dette er i hovedsak et treningsopplegg, og vi ønsker at fokus skal være på treningsglede fremfor å f.eks gå opp eller ned i vekt. Samtidig er det jo sånn at få fremgang med treningen så er det viktig at man spiser næringsrik, og ikke minst, nok mat, så en generell kostholdsveiledning inngår. Vi kan hjelpe med fremgangsmåte dersom man ønsker vektregulering, men dette er ikke noe som vil være hovedfokus når det gjelder oppfølgning.

HVA INNGÅR?

 

 • 10 ukers treningsopplegg 

 • 4 løpsspesifikke styrketreningsøkter med oppvarming og nedvarming

 • Valgfri løpetreningsprogram (kort/langdistanse)

 • Tilgang til treningsapp med video og forklaring av øvelser og program

 • Tilgang til råd og feedback samt motivasjon og støtte som del av lukket Facebookgruppe

 • Generelle kostholdsråd

PRIS?

599kr

KEEN? SLIK FUNGERER DET - NY BRUKER 

Trykk på "KJØP NÅ"-knappen og følg anvisningene.

Sjekk mailen din - følg linken og registrer ditt konto.

Steg 1:​

IMG_4952.jpeg
IMG_4954.jpeg
IMG_4953.jpeg
IMG_4955.png
IMG_4956.jpeg

Steg 2:​

Last ned og logg deg inn i appen (tilgjengelig til iOS og Android) hvor du får tilgang til å se ditt treningsprogram, gjøre loggføring og kommunisere med oss. 

Steg 3:​

Send forespørsel til gruppen på Facebook som heter "Styrketrening for løpere med Inger in Dubai" hvor du vil finne video av øktene og mer info. ​

Ingen Facebook-konto? Send oss en mail på info@ingerindubai.com så får du videoene tilsendt. 

Vi ønsker å bli bedre kjent med våre deltakeres bakgrunn og mål. Dersom du ønsker å dele send meg gjerne en mail til inger@shpdubai.com merket «Styrketrening for løping med Inger in Dubai» med:

 • Navn

 • Alder

 • Bosted

 • Litt info om deg selv

 • Din treningsbakgrunn

 • Hvorfor du ønsker å delta

 • Hva du ønsker å få ut av programmet

Steg 4:

(valgfritt)