Y.E.A.H

Oooh yeah! Idag har jeg løpt og det var så sinnsykt, sinnsykt deilig!!!

Jeg har jo ikke løpt på evigheter pga den domme marathonfoten min, men idag testet jeg noen shuttle runs, og dere, smilet mitt gikk nesten rundt da jeg var ferdig! Jeg begynte seriøst å lure på om det var noe galt med meg siden jeg kunne bli så glad bare av å løpe litt frem og tilbake på en gress-flekk, men hey, I’m not complaining 😉

Jeg gleder meg allerede til neste gang. Fredagsintervaller, here I come 😀Ikke nok med det. Etter at jeg hadde smilt meg ihel til mitt eget speilbilde gikk jeg hjem til Ole’s hjemmelagede burgere som var mekket på den splitter nye grillen han har kjøpt til oss 😀

Livet dere! Livet.

#intervaller #Shuttleruns

2 views0 comments

© 2019 By Inger in Dubai

  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
Inger in Dubai Logo 1.png