Things to do with a 10kg weight-vest

Idag kjente jeg det var på tide å gjøre tunge chins igjen. Selv om jeg ikke er like hekta på chins og pullup som jeg var for en stund tilbake prøver jeg å få inn en økt med vektvesten i uka. Vanligvis gjør jeg jo vektvest-chinsene kombinert med øvelser for bakside lår og rumpe, men pga frivendingene og løpingen igår tenkte jeg at det var greit å la hamstringen få hvile litt.

Istedet ble det chins og magetrening! Og jeg beholdt vektvesten på alle øvelsene, dvs jeg har gått rundt med 10 kg ekstra på kroppen den siste timen i gymmet. Gjett om det var digg å få den av etterpå eller!?

*IbelieveIcanflyallovertheplace*

Altså, økten var som følger:

4 chins @ 10 kg 10 situps i GHD’en @ 10 kg + 12 kg kettlebell 10 TRX knee tucks @ 10 kg

Og jeg gjorde hele 10 runder!! Hvis matten min forsatt er stabil er det ikke mindre enn 40 chins og 100 tunge situps og knee tucks! Ikke så verst spør du meg 😉


Dette er en økt som vanligvis ville tatt meg evigheter å gjennomføre. Jeg hadde brukt tid på å ta tullebilder (refr. over) og i det hele tatt utsatt starten på hvert sett siden det var en meget ensformig økt. Likevel tok det meg i underkant av 1 time.

Hvordan gjør hun det?!?!

Well, guuuuuuurl, let me hook u up with some great tips!

Nr. 1 Bestem hvor lang tid hvert sett skal ta, og la en timer pipe hver gang nytt sett starter. Jeg tok tiden på første sett og plusset på ett drøyt halvannet minutt for pause, og stilte dermed inn timeren på å pipe hvert 4 min.

Nr. 2 Bestem det på forhånd for hva du skal gjøre, hvor mange sett osv- og skriv det ned. For å si det sånn, jeg hadde garantert gitt meg med 8 sett dersom jeg ikke hadde “forpliktet meg” ved å poste økten min på Instagram 😉

Nr. 3 Dersom du er litt vims, sånn som meg, og ikke alltid like flink til å telle, noter hvert sett. Det er nemlig lett å komme ut av tellinga når man skal gjøre 10 sett av akkurat det samme. Just sayin’

Nå trenger jeg frokost! Snaiks 🙂

PS! Jeg fikk virkelig bekreftet hvor mye magemusklene koples inn når man gjør chins idag, for det var virkelig tungt å gjøre chinsene etterhvert som jeg ble sliten i magen!

#weightvest #chins #weightedpullups #situps #weightedchins

3 views0 comments