top of page

The Burn Room

Idag har jeg trent på et nytt crossfitgym som nylig har åpnet i Dubai. Crossfitgymmet vi vanligvis trener på er knapt et gym- det er et klasserom med vekter og kettlebells i 😉 Forsåvidt har det jo sin sjarm det også, men “The Burn Room” som vi testet idag var mye større, veldig stilig og hadde en gjennomført røff crossfit stil. Dit vil jeg gjerne igjen!


the burn room- pluss to sterke guttergøy med ny lekeplass!


Etter en hard overkroppsøkt igår (med blant annet muscle-ups progressions, pullups, handstand pushups og ringdips) var jeg stiv og støl idag og det ble dermed en kjapp, men slitsom beinøkt. Jeg gjorde bare 3 ulike øvelser, men med mange nok reps og sett skal jeg love at det var nok i massevis!


lenge siden jeg hadde sett denne karen: bulgarsk splittbøy8 reps per ben på denne øvelsen sviiiiiirhofteløft, for alltid den ultimate hat-elsk-øvelsen. Her er jeg in PAIN for de av dere som måtte vær i tvil om det. Burnroom indeed!


Som sagt, en kort økt som jeg håper jeg kjenner litt i rompe og lår i morgen. Nå må jeg ha maaaat!

Ha en fin tirsdagskveld! Snaiks!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page