top of page

Strikt press & chins

Man kan si hva man vil om gruppetrening, men timene på crossfit boxen er perfekt på dager der man ikke kjenner seg fulladet med energi før trening. Idag var en sånn dag, og motivasjonen var ikke helt på topp på vei til trening. Men bare det å komme frem, treffe snille folk å kun se glade fjes gjør at man liksom ikke kan gjøre annet enn å gi gass- good times 🙂

Økten idag var bra. Ryddig og fin, just the way I like it. Ian pleier å le av meg når jeg sier at jeg liker en økt fordi den er ryddig, men jeg er bare sånn. F.eks blir det helt feil for meg å kjøre 7 reps av en øvelse- det må liksom være 6 eller 8. Som om det spiller noen rolle liksom!?

Styrkedelen bestod iallefall av 8 supersett med militærpress og chins (det var det jeg syntes var så ryddig og fint, både press og drag i vertikalplan 😉 )

Men fy søren altså, jeg er dårlig på strikt press. Jeg vil liksom push presse alt! …det er de der lårene mine som alltid vil være med å leke! 😉 Vi kjørte 3 reps med press, og 6 chins, og jeg fikk ikke opp mer enn 32,5 kg i militærpressen. Det er ikke mye å skryte av. Eller for så vidt, sist uke gjorde vi også 3’ere med militærpress og da klarte jeg bare 30 kg, så det er iallefall en forbedring!

Jaja, godt å vite at jeg har noe å øve på! 😉


Nå skal denne jenta ta seg en velfortjent dusj og hoppe rett til sengs. God natt 🙂

2 views0 comments

Kommentare


bottom of page