top of page

Som natt og dag

Igår våknet jeg tidligere enn nødvendig, og istedet for å sovne om igjen (som jeg av erfaring vet bare gjør meg enda trøttere!) bestemte jeg meg for å stikke opp i leilighetsgymmet for å løpe noen intervaller. Det var opptatt på damegymmet, så jeg snek meg inn på herregymmet. Og fy søren dere! Det var noen av de mest tullete intervallene jeg har løpt!

Husker dere for en stund siden da jeg klaget på at tredemøllene her ikke var helt til å stole på? Vel, jeg tror nok jeg må innrømme at det bare var jeg som var i dårlig form akkurat da, for nå går det fint. Meeeen, tredemøllenepå herregymmet er det definitivt noe galt med. Jeg stilte mølla på 18km/t som vanlig og kunne lett løpe 1 minutt. god er formen desverre ikke 😉

Idag derimot var en heeeelt annen historie. Da var jeg tilbake på damegymmet for en ny runde med 30/30 intervaller (de igår gav meg jo knapt noen treningseffekt!), og fy søren ass. Jeg holdt på å krepere etter hver intervall fra første stund! Og jeg som trodde at risengrynsgrøten i gårkveld funket bra som carb-load 😛

sliten, men glad

sliten, men glad!


Men altså, jeg klager ikke.

Jeg er glad for at løpelysten er tilbake 🙂

Snaiks!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page