Posterior chain & weighted pull-ups

40 chins med vektvest og en hel del bakside lår og rumpe, det var altså dagens trening. Kjørte jo omtrent samme økt sist uke sammen med Candice, og da måtte hun hjelpe meg litt på flere av chinsene. Men idag gjorde jeg alle 40 helt alene 😀 NICE!Dagens: 6 stk strakmark: 85-85-85-88 kg 6 stk bulgarsk splitt: 50-50-50-50 kg 8 stk glute ham raise: 10-10-10 kg

m/ 4 stk chins mellomhver øvelse @ 10 kg

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅh! Her skulle det egentlig vært en videodemonstrasjon av bulgarske splittbøy, men jeg får ikke lagt inn videoen!!! Plagsomt!

Jaja, vit at jeg mente vel 😉

Nå tar jeg kvelden, natta 🙂

#BulgarianSplitSquat #chins #RDL #weightedchins

2 views

© 2019 By Inger in Dubai

  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
Inger in Dubai Logo 1.png