top of page

Oppvarming, sa folk

Jeg fikk en forespørsel om jeg kunne dele noen gode oppvarmingsøvelser, og det er klart at jeg kan, men dette blir virkelig en sånn “gjør som jeg sier og ikke som jeg gjør”- type ting. For er det noe jeg slurver med så er det oppvarming. Når jeg er på trening vil jeg liksom bare komme i gang, delvis av iver, men mest for å ikke “sløse tid” før Kaia blir gretten eller tiden jeg har til rådighet går ut. Løper jeg f.eks intervaller jogger jeg knapt ett minutt før jeg setter i gang, og i dag da jeg trente styrke gjorde jeg 5 knebøy med tom stang og 5 reps på 60 kilo før jeg satte i gang med arbeidsvekt. Ikke særlig smart egentlig, men Ian sier jeg kommer unna med det fordi jeg har genetisk gode forutsetninger når det gjelder bevegelighet. Så ja, gjør som jeg sier, ikke som jeg gjør.

Eller rettere sagt, gjør som Ian sier, for jeg tenker helt enkelt å dele oppvarmingsvideoen vi lagte til Hjemmetreningsprogrammet (reklame!) vårt. Han har jo mye mer peiling enn meg, og er veldig flink på å varme godt opp før han trener. Han må jo det, så gammel som han er 😉

Natta kommer tidlig i Dubai (siden vi er 3 timer foran dere liksom), så jeg gjør saken kort og slenger opp videoen. Enjoy:

God natt 🙂

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page