top of page

Oppvarming

Halla godtfolk! Her om dagen fikk jeg ett spørsmål om hvordan jeg varmer opp når jeg trener styrke kontra intervaller, så jeg tenkte jeg like gjerne kunne dele litt om mine oppvarmingsrutiner med dere alle.

Når det gjelder intervalltrening er oppvarmingen nærmest fraværende. Intervallene gjøres som regel i hui og hast, og det blir liksom bare ett minutt jogging eller to før jeg skrur opp tempoet på mølla og håper på det beste. Jeg vet jo at intervallene antagelig hadde føltes mindre slitsomme om jeg tok meg tid til en skikkelig oppvarming, så kanskje dette er noe jeg burde begynne å prioritere?

Jeg slurver heldigvis mindre med oppvarmingen når jeg skal trene styrke, selv om jeg ærlig skal innrømme at å varme opp er noe av det kjedeligste med hele treningen. Er det noen andre som har det på samme måten?

Uansett, føler jeg meg stiv og støl bruker jeg kanskje formroalleren litt, deretter gjør jeg litt dynamisk stretch før jeg starter med å bygge meg opp til arbeidsvekt på respektive øvelse jeg skal gjøre. Ikke noe mer hokus pokus enn som så altså! Men så er jeg nok litt heldig med hvordan ståa er når det kommer til bevegelighet og mobilitet også da- det er f.eks værre for mannen, han mobiliserer jo hit og dit i ca 30 min før en økt han 😉

Jeg klarer meg som regel med noe ala dette:

Ønsker dere en fin dag! Snaiks 🙂

#fasvarv #oppvarming #oppvarmingmedpinne

4 views0 comments
bottom of page