top of page

On a rainy day

Hva skjer med været i Dubai?! Våknet til regn idag også! Ikke at det gjør noe altså- det er jo faktisk en veldig bra innledning til juleferie i Egersund som starter om ett par dager, jeg bare synes det er litt fasinerende. Vi har jo opplevd mer regn den siste måneden, enn vi gjorde hele det første året vi bodde her til sammen!

Så, kan dere der hjemme poste bilder av all snøen, så kan jeg vise dere bilde av regnet i Dubai. Det ser altså slik ut:

photo

Dette været gir meg jo litt søndagsfølelse, en følelse jeg omtrent ALDRI har siden søndag er mandag her, og lørdagen forsatt er for “helgete” til å telle som søndag… Didn’t make any sense did it..??

Anyways, jeg hadde iallefall mest lyst til å ligge i sengen idag og se på Home Alone for å prøve å komme i julestemning, men jeg får spare den til flyturen hjem eller noe, for jeg gikk istedet opp å 38ende etasje og løp intervaller.

13 var tydeligvis mitt lucky number idag, for da jeg var ferdig med mine vanlige 10 intervaller, klinket jeg like gjerne til med 3 stk til! Den der dagsformen ass- nesten like fasinerende som vinteren i Dubai!

Ha en fin mandag! Nå skal jeg starte arbeidsdagen, og vips så er det bare 2 dager med jobb igjen til vi reiser hjem!

Om jeg gleder meg?

JA 🙂

0 views0 comments
bottom of page