top of page

Okka by- here I come :-D

Idag reiser jeg hjem!! Kl 00.50 går flyet inatt, og selv om jeg ikke gleder meg særlig til å sove i sittende på et trangt fly, ser jeg VELDIG fram imot å komme hjem til mamma å pappa. Etter over 8 måneder i Dubai uten en eneste hjemtur, har jeg overaskende nok ikke lengtet hjem, men nå- nå skal det bli godt å komme hjem til en norsk stue. Og så er det jo ikke akkurat feil at det er 17. mai mens jeg er hjemme- gi meg norsk kultur!!


lykkelig etter trening og glad for det faktum at jeg skal reise hjem om noen timer bare!men det spørs om jeg får se så mye til denne solen da.. dere som følger med på værmeldinger og sånn- snakker vi boblejakke eller hva skjer?? jeg vet jo ikke hva årstider er lengre!


Treningen min ble litt amputert idag da det stakk innom en dame som var interresert i å trene hos oss. Dermed måtte jeg agere salgskvinne og fikk en laaaaaaang pause mellom fjerde og femte sett av frivendiger og push press. Men jeg tror hun kommer til å bli medlem, så det var jo verdt det 😉

På grunn av den lange pausen ble det ett mindre sett med frivendinger enn planlagt, men jeg forsatte med markløft og pullups, og fikk til og med klemt inn litt bulgarske splittbøy før kl 3 kunden min kom! Jeg fikk løfte tresifret i markløft igjen, helt til Jens sa at jeg måtte senke vekta.. Han var ikke fornøyd med teknikken! Litt kjipt å senke vekten, men jeg vil jo løfte FINT OG tungt, ikke bare tungt!

Apropo å senke vekt- det burde jeg så absolutt ha gjort når jeg tok det siste settet med bulgarske splitt. Jeg filmet, og ser jo nå at de var ikke særlig fint utført! Rompetriks for hele penga. Se video for hvordan bulgarske splittbøy IKKE skal gjøres 😉

Nå skal jeg en liten tur innom Burj Al Arab før jeg må hjem å pakke! Later 🙂

2 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page