top of page

Norge, boklanseringsfest og tilbake til Dubai

Sist uke var det skolefri, så vi utnyttet anledningen til å dra hjem til Egersund. Det ble en fin, men altfor kort tur. Vi har nok blitt bortskjemte med å kunne være hjemme både to og tre uker når vi først reiser, og denne gangen føltes det som at vi snudde omtrent før vi kom frem. Men, som med trening: alt er bedre enn ingenting.

Vel hjemme nøt vi både frisk luft og mammas kjøttkaker, og for min del, en hel del spisspaprika. Det eskalerte litt kan man si, og jeg blir nå tagget og tilsendt videoer av folk som spiser den søte og crispy grønnsaken. Jeg liker’e! Det var noen som trodde jeg spiste spisspaprika som en detox, men grunnen er enkel: jeg elsker spisspaprika, men i Dubai er den så overpriset så jeg tar utnytte av bedre pris når jeg er hjemme i Norge.

Noen undret seg også over om det ikke ble mye fising av å spise så mye, men det stemmer i alle fall ikke for min del. Avføringen derimot blir litt rød. Så vet dere det.

Når man har gitt ut bok er det visst vanlig å ha lanseringsfest, men jeg kunne liksom ikke se for meg en stor greie der man feiret meg og boken min. Så i stedet inviterte vi til trenings på SIS sportssenter i Stavanger, og det ble så populært at vi måtte sette opp ekstratime. Nærmere 500 treningsglade jenter møtte opp på torsdag og gav topp innsats fra start til slutt. Jeg satte opp en kroppsvektsøkt for anledningen, kanskje jeg skulle ha delt den med dere?

Før det hele startet var jeg på NRK Rogaland radio, og mellom treningsevent 1 og 2 ble jeg fotografert til et avisintervju. Det gikk slag i slag for å si det mildt, og da jeg la meg på kvelden var jeg så trøtt at jeg ikke klarte å sovne (!), og våknet med noe som lignet bakrus dagen etter. Men fy søren så heldig jeg er som får drive på med sånne greier! Malene og co fra Frisk Forlag, jentene fra SIS og alle som kom på eventet fikk meg virkelig til føle meg som en superstar, og det er helt sprøtt at jeg får kalle sånt for jobben min 😀

I går gikk altså turen tilbake til Dubai. Med ankomst rundt midnatt og seng rundt klokken 03.00 har jeg vært over middels trøtt i hele dag, så dagen har mest gått til litt rydding og kos i heimen. Ei litta joggetur rundt Dubai Marina ble det også, uten så mye som en genser i sikte- gotta love it!

Nå skal jeg gjøre det jeg har gledet meg til i hele dag: sove.

Gudd nait!

20 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page