top of page

Noe er bedre enn ingenting

Gjett om jeg har G A N G S P E R R etter treningen igår!? Det er lenge siden jeg har vært så stæl, så mange steder på kroppen på en gang. Det var derfor ikke så mye som fristet av trening idag, men samtidig hadde jeg lyst å få klemt inn en økt nummer 5 denne uken 😉

Det ble derfor intervaller på romaskinen idag, som følger:

5 stk 500 m intervaller 1 min hvile mellom hver intervall

Det ser kanskje ikke ut til å være rare greiene, men for meg, som er kjempedårlig på romaskinen generelt, ble det en utfordring å gjennomføre alle 5. Jeg får jo syre i lårene liksom!? Shit ass, jeg gleder meg til vi får en tredemølle på jobben istedet 😉

Kort økt, men alt er bedre enn ingenting! Sliter du også med treningsmotivasjonen en søndags ettermiddag har jeg ett par ord til deg:


20120923-171950.jpg

😉 Later!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page