top of page

Late night workout

Nå har jeg nettopp hatt en økt som var så bra at det er rett før jeg gjør den en gang til med det samme! Hadde det ikke vært for at klokken allerede snart er halv 10 på kvelden skulle jeg faktisk vurdert det!Martin, som dere kanskje kjenner igjen fra bl.a God Morgen Norge er også i Dubai for øyeblikket. Gøy med flinke treningspartnere! 🙂


Vet ikke om dere la merke til det, men min kjære Ian gav meg jo en challenge i en kommentar til blogginnlegget jeg gjorde med film av pullupsvarianter. Han oppfordret meg nemlig til å teste chins med 20 kg ekstra. Og siden jeg har ett par økter med weighted chins i ermet nå, så måtte jeg jo bare prøve. Ooooog, JEG KLARTE DET! Først 2 reps med 15 kg, og så 1 rep med 20 kg! Den var seig, og ikke særlig fin, men jeg fikk da iallefall haka over stanga. Også forsatte jeg jo resten av økten med mange 4’ere istedet for 3’ere med vektvesten. Det er så GØY å trene når man får fremgang!


Økten i sin helhet: ser dere at jeg har blitt bedre siden sist jeg kjørte samme økt? (og at jeg forsatt tror at jeg skal orke å kjøre hip lift etter alt det der…)


…og selvfølgelig en liten filmsnutt 😉

Snaiks!

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page