It’s like the saying: do some squats, then have sushi

Etter dagens trening ble det en velfortjent sushi buffe på Dubai marina. Det er helt genialt; kjempegod sushi, til nesten ingen penger, og det beste av alt- maten er allerede servert når vi kommer. Perfekt når man er sulten etter trening 🙂


Etter 30 biter gav jeg meg. Det er jo ikke så aller verst om jeg skal få si det selv!

Grunnen til denne (egentlig helt normale) aptitten var at jeg a: ikke hadde spist siden frokost og b: hadde gjort en helt ok liten økt som forsterket lysten på mat enda litt til. Jeg hadde tenkt å kjøre mer, men tiden rakk ikke til (Ian var enda sultnere enn meg, så han var ganske gira på å komme seg avgårde).

Uansett, det jeg fikk tid til var følgende: A1: 4 x 6 strak mark @ 85 kg A2: 4 x 10 glute ham raise A3: 4 x max pullup (pronert grep)

B1: 3 x 5 knebøy @ 70 kg B2: 3 x 8 bulgarsk splitt @ 2 x 18 kg

That’s it! Jeg tar igjen det tapte en annen dag 🙂

Nå har Ian sovna ved siden av meg her. Han snorker ikke, men puster akkurat høyt nok til at det er irriterende! Men jeg klager ikke- ikke på noen ting faktisk! Jeg er faktisk så heldig at jeg blir skremt noen ganger. . . Men den historien får jeg ta en annen gang, nå må jeg også sove 🙂

God natt!

#Dubai #squats #sushi

2 views0 comments

© 2019 By Inger in Dubai

  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
Inger in Dubai Logo 1.png