top of page

Intervaller FTW

Som dere vet sverger jeg oftest til intervaller når jeg gjør såkalt cardiovaskulær trening. Jeg liker jo å jogge meg en tur iblant, spesielt nå som jeg har startet en ny og spennende lydbok (apropo: GJETT om jeg gleder meg til Jo Nesbøs nye bok!), men det som er så superduper bra med intervaller er jo at det tar så mye mindre tid.

Ta igår for eksempel. Hverken jeg eller Ian hadde særlig ork til å trene, men vi hadde begge lyst til å ha trent 😉 Vi hadde heller ikke flust av tid til trening før vi fikk middagsgjester. I slike tilfeller er intervaller perfekt, de krever minimalt av tid, og selv om motivasjonen ikke er på topp er det lettere å motivere seg selv for 10 minutter jobb, enn en times joggetur.

Imorges var det samme greie. Jeg hadde lyst til å jogge en tur med Robert Langdon i ørene, men hadde også lyst til å sove litt lenge før min morgenkunde, så da ble det intervaller igjen.

Så, intervallene vinner oftest over joggeturer helt enkelt for å spare tid, men jeg klager jo ikke på effekten intervaller har når det gjelder veksthormon, testosteron respons og fettforbrenning heller.

I denne artikkelen kan dere lese mer om hvorfor og hvordan intervaller hjelper både på kondisjon og kroppssammensetning.


mindre tidkrevende trening= mer tid til kleine bilder i speilet ;-)

mindre tidkrevende trening= mer tid til kleine bilder i speilet 😉


It’s a win-win people!!

Ha en fin fredda! Snaiks 🙂

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page