In the dictionary, under “STUPID”

…der kan du finne økten vi gjorde på crossfiten idag. Jeg var seriøst redd før jeg kjørte bort til Crossfit Lifespark idag. Candice hadde nemlig bestemt at vi skulle teste en økt fra finalen i Crossfit Games 2012. Den var som følger:

10 overhead squat @ 47 kg 10 box-overs (dvs hopp over boks, istedet for bare opp og ned) 10 thrusters @ 43 kg 10 power cleans @ 56 kg 10 toes to bar 10 burpee-muscle ups 10 toes to bar 10 power cleans @ 56 kg 10 thrusters @ 43 kg 10 box-overs 10 overhead squat @ 47 kg

…og som ikke det var nok “varmet vi opp” med 5 x 5 i frontbøy..


Som dere ser av energinivået etter treningen var det en meget slitsom økt. Selve chipperen tok jo ikke så lang tid (ca 13 min), men fyttikatta det var tungt mens det sto på! Og jeg hadde jo ikke vært så flink med planleggingen så denne berømte frokosten ble jo forskjøvet en del.

Men det hjalp jo med mat, og det hjalp iallefall at jeg signet opp en ny kunde for 3 treninger per uke da jeg kom tilbake på jobb 😀 Ikke nok med det, jenta, som var 24 år, sa til meg “Inger, I just want to get strong- I don’t care how I look”.

Det, mine venner, er som musikk i mine ører! Ha en fin kveld 🙂

#powerclean #crossfit #CrossfitLifespark #crossfitgames2012 #muscleup #truster

0 views

© 2019 By Inger in Dubai

  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
Inger in Dubai Logo 1.png