top of page

I don’t know about you, I’m feeling 82

Støl idag, oh yes!

Og det er fordi jeg gjorde følgende igår: 10 trapbar deadlift @90 kg 10 push press @35 kg 10 back squat @60 kg 8 pullup (måtte bruke strikk etterhvert..) 10 dips 10 bent row @35 kg

Og jeg gjorde 4 runder igjen! Jeg orker jo som vanlig bare 3 runder av denne marerittsrunden, men igår brukte jeg klokken som hjelp til å kontrollere meg. Det var jo selvfølgelig like slitsomt, men jeg kunne ikke utsette hver runde like lenge som jeg pleier, og derfor var det iallefall ikke slitsomt like lenge som det vanligvis er. Makes sense? Knappt, men samma det, jeg gjorde det iallefall!

Det ser kanskje ikke så slitsomt ut på papir (les: skjermen), men det er altså tungt! Grunnen er delvis at hele sirkelen består av store baseøvelser som utfordrer mange muskler samtidig, og at vekten er høy til å være sirkeltrening, oooog at man ikke får ta særlig pause mellom hver øvelse.

Prøv selv og rapporter gjerne tilbake til meg 🙂


Stølheten sitter mest i overkroppen, så jeg kan nok likevel gjøre tunge knebøy idag som planlagt. Satser på det 🙂 Stikker for å teste nå iallefall!

Ha en fin dag så lenge!

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page