top of page

Hiplifts: a real lovehate relationship

Jeg var såååå nære på å begynne å grine på de siste hofteløftene mine idag. Noen ganger fatter jeg ikke hvorfor jeg holder på med den selvtorturen! Problemet er vel bare at jeg liker følelsen litt også 😉Jeg gjorde denne økten idag, men med litt mer vekter enn sist gang.

4 x 6 strakmark @ 90 kg 4 x 6 glute ham raise @ 15 kg 2 x 10+10 hip lift @ 95 kg

+ 4 stk chins @ 10 kg mellom hvert sett

Nå er jeg klar for å tilbringe en siste dag med familien før de reiser tilbake til Norge.. Det blir litt trist. Om tiden flyr til vanlig, bryter den lydmuren (eller noe sånt) når vi har snille folk på besøk! Jaja, til gjengjeld får jeg iallefall Ian tilbake, han har nemlig vært i Oslo i helgen å forelest for AFPT. Gleder meg til han får se den nye leiligheten vår med møbler og hele greia 😉

Ha en fin dag partypeople!

PS! Ikke gjør hofteløft den dagen du legger ut den røde løperen (les: får tante rød på besøk, heiser det røde flagget etc).

#chins

1 view0 comments
bottom of page