top of page

Here we go again

Alrigth! It’s on! No turning back! Here we go! This is it- don’t get scared now! Let’s do this og hele greia 😀


photo

Da var altså The Crossfit Games og Crossfit Open offisielt igang! Her kan du lese Christer og Einars superinformative blogginnlegg om hva det egentlig går ut på, men jeg tenker jeg nevner litt likevel slik at alle klarer å henge med 😉

Målet med Crossfit Games er å finne the “Fittest on Earth”. Mulig at denne konkurransen egentlig ikke kan brukes til å bestemme akkurat det, men det er pokker så gøy med Crossfit Games at jeg velger å ikke bry meg så mye om den diskusjonen!

Konkurransen foregår over 3 stadier. Den første er The Open, som er kvalifiseringsrunden til neste steg: Regionals. De beste fra Regional går deretter videre til selve The Games.

The Open strekker seg over 5 uker, der det hver uke annonseres en ny WOD som skal gjennomføres. Man har 4 dager på seg til å oppnå best mulig score på hver WOD, og man kan gjøre så mange forsøk man vil.

Det som gjør The Open så gøy er at alle som vil kan delta! Det eneste som kreves er at man registrerer seg, betaler en liten slant, og har mulighet til å utføre de aktuelle WOD’ene under oppsyn av en dommer. Eventuelt kan man filme det. Og så må man jo selvfølgelig registrere scoren sin i tid.

Jeg har faktisk klart å kvalifisere med til Regionals begge årene jeg har deltatt tidligere, første gang i Europa, og i Asia i fjor, men jeg har vært for feig til å faktisk delta. Vi får se hva som skjer i år 😉

Så, første Open-økt ble altså annonsert idag, og vi snakker ikke barneskirenn! Ooooh, jeg skal gjøre mitt forsøk om et par timer på Crossfit Lifespark. Dette er hva jeg har i vente!

For dere som ikke gidder å klikke på linken har jeg altså 17 minutter på meg til å gjennomføre så mye som mulig av følgende: 40 burpees 30 snatch @ 20 kg 30 burpees 30 snatch @ 34 kg 20 burpees 30 snatch @ 45 kg 10 burpees max rep snatch @ 54 kg

Holy s**t! Jeg vet ikke engang hva jeg skal forvente meg! Men jeg hååååper at jeg får tid til å gi 45-kilos snatchen ett par forsøk. Det var nemlig en lignende økt i The Open i fjor (kun snatch, ingen burpees) og da klarte jeg ingen snatch på 45 kg. Sist jeg øvde meg på snatch klarte jeg det jo, i ganske uthvilt tilstand vel og merke, men jeg er mildt sagt spent for hva ettermiddagen bringer 😀

Wish me luck!


CrossFit Games
1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page