top of page

Gammel favoritt

Nå er jeg akkurat ferdig med dagens treningsøkt, bestående av en god gammel favoritt: frivendinger. Jeg begynte å øve på denne øvelsen for nærmere 2 år siden (oh lord som tiden flyr!) og gjorde omtrent frivendinger hver eneste gang jeg trente styrke i perioden etter det. Jeg fører ikke akkurat treningsdagbok, men har de siste årene hatt for vane å skrive ned ett lite notat etter hver treningsøkt. Og da jeg i sommer fant ut at jeg hadde gjort frivendinger i ca 1 ÅR (!!!) med samme vekt, ble jeg så umotivert at jeg kuttet ned på å gjøre øvelsen helt enkelt. Det sniker seg inn en frivending nå og da i crossfit-timene på Crossfit Lifespark, men idag var det altså en stund siden jeg hadde trent frivendinger som i “gamledager”.


klar!

Jeg synes frivendinger er en litt skummel øvelse, spesielt når de begynner å bli tunge. Og dette er nok litt av grunnen til at jeg lot det gå så lang tid uten å våge å legge på mer vekter. PINGLE! Hva er jeg redd for liksom?! Det er vel ingen som har dødd av å faile på en frivending??

Uansett, dagens økt bestod av følgende: frivending + push press overhead squat +  nøytrale chins hengende beinhev + 2 ulike situp varianter i glute ham raisen

Har jo lagt en liten filmsnutt av dette også jeg 😉 Er det ok med videoene forresten? Let me know dersom det blir for mye!

Nå skal jeg hente darlingen min på flyplassen, han har vært i Bergen og forelest i helgen. Gjett om det skal bli godt å få ham hjem igjen!

Snaiks 🙂

3 views0 comments

Comments


bottom of page