top of page

Fartslek på tredemølla

Idag fikk jeg endelig gjennomført den intervalløkten som jeg har snakt om (iallefall tenkt på) så lenge. Og det kjentes virkelig at det var en stund siden at jeg hadde løpt for å si det på den måten.


jeg visste allerede før start at økten idag ville bli slitsom, så derfor tok jeg hjelp i den nye drikkeflaska mi der teksten lyder "never, never, never give up"


Jeg startet med 45/15 intervaller (løper 45 sek og hviler 15 sek) og det var allerede her jeg avgjorde at økten ikke kom til å gå som planlagt. Jeg hadde til og med snakket med min kompis Boby bare noen minutter tidligere om hvor viktig det er å ikke starte for raskt ut på de første intervallene slik at man ikke møter veggen tidlig i økten. Vel, hva med å leve som man lærer inger?? Aller første intervall, som egentlig skulle være 45 sek på 15 km/t, ble til en 90 sek intervall på 16 km/t fordi jeg fikk en boost av en gøy sang på ipoden. Det er jo vel og bra, men neste gang skal jeg kanskje vente til litt uti økten før jeg kjører på med motivasjonssangene! 😀

Uansett, jeg forsøkte å fortsette som planlagt, men etter bare 4 intervaller innså jeg at slaget var tapt. MEN etter en liten pause fikk jeg hentet meg inn og bestemete meg for å ikke gi opp ennå. Dermed ble det en tabatta run (20 sek løp, 10 sek hvile). Vel, iallefall en halv tabbata run, dvs 4 intervaller på 20 sek. Hvis noen lurer var det altså mer enn nok.

Trodde jeg. Meeen, jeg ville visst ikke gi meg der heller. Så etter nok en 2-3 min pause kjørte jeg mølla opp til 16 km/t igjen og kjørte 4 stk 1 min intervaller, denne gang med 30 sek pause imellom.

En ganske variert intervalløkt for å si det mildt, men sliten DET ble jeg! ..og er det ikke det som er meningen da??

PS! jeg hopper av møllen i pausene, og står med ett bein på hver side av løpebåndet mens jeg ser ned i bakken og syns synd på meg selv. Så ikke noe småjogg i pausen sånn som flinke folk- bare så det er klinkende klart 😉


fornøyd tomat etter totalt 20 minutter fartsleklurer på når jeg skal gå lei av å stå å fjante meg foran speilet med kameraet etter øktene mine..? sorry folkens, men jeg tror nok ikke den dagen kommer med det første 😉


Later!

22 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page