top of page

Every third minute

Sing halleluja and praise the Lord- idag hadde jeg mye futt på trening! Hvor den kom ifra vet ikke jeg (..kanskje det var fordi jeg ikke spiste is igår, i motsetning til hva jeg gjorde hver dag sist uke!), men samma kan det være! Det var iallefall godt å kjenne at jeg hadde mye energi 🙂

Siden jeg forsatt er helt ødelagt i lår og rumpe etter lørdag, ble det overkropp idag. Og siden lørdagens øvelser for overkropp var horisontale press og drag, ble det naturligvis vertikale press og drag idag. Litt orden har jeg da i sysakene 😉

Det ble tunge chins og “tunge” militærpress. Jeg skriver “tunge” fordi det er nesten latterlig hvor dårlig jeg er å presse ting over hodet. Jeg kunne forstått det dersom jeg aldri gjorde vertikale press, men jeg synes egentlig de sniker seg inn rett som det er i øktene mine..? Jaja, idag ble det iallefall:

A1) 10 x 4 chins @ 10 kg A2) 10 x 4 sittende militærpress @ 32 kg

Jeg satte timeren på 3 min, og hver gang den pep gjorde jeg 4 chins, etterfulgt av 4 press. Når den pep igjen var det samme greie. 10 runder = 30 min. Lett!

Selv om jeg hadde samme vekt som vanlig på chinsene (vektvesten), var de såååå mye lettere å gjøre idag. Åh, for en god følelse det er!


Jeg bare “come at me bro” til vektvesten idag..and I kicked ass! That’s whats up!!!


For å få opp pulsen litt avsluttet jeg med tabatta intervaller med hoppetau. Dvs 8 cykler med 20 sek dobbel-hopp (aka double-unders/DU’s) og 10 sek hvile. Ett tips om dere vil prøve lignende er å telle antall hopp. Da kan dere konkurrere med dere selv. Idag klarte jeg f.eks 295 stk totalt- her ser jeg at sist jeg gjorde samme greie klarte jeg 256 stk. Kult!

En kunde igjen nå bare, så stikker jeg hjem. Jeg er S U L T E N!

3 views0 comments
bottom of page