top of page

Ett smartere alternativ

Idag startet jeg for en gangs skyld ikke jobb kl 07.00. Men det gjorde Ian, og dermed våknet jeg da han sto opp. Jeg prøvde en stund å tvinge meg selv til å sovne om igjen, men da det ikke gikk, og jeg vet at det oftest bare gjør meg enda trøttere, bestemte jeg meg for å starte dagen istedet.

To kopper espresso på sengekanten, og jeg hadde likevel masse tid igjen før jeg måtte på jobb. Da fikk jeg den geniale ideen om å løpe intervaller. Hvor denne morgen-energien kom fra vet jeg ikke, men som vanlig smidde jeg mens jernet var varmt.

10 intervaller, 30/30 sek som vanlig. Jeg pustet og peste mens det sto på, men åååååh så godt det føles når jeg er ferdig! Jeg får virkelig en “klappesegselvpåskulderen-fyttisåflinkjegharvært”-følelse 😉

photo

Hva kan du gjøre idag for å få frem samme følelse?

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page